Tervetuloa!

Tästä tämä (ehkä) alkaa. Äitini syntymäpäivänä 2013.

Syntyisiköhän tästä mitään? Ohjelmiston käyttöä täytyy ryhtyä opiskelemaan. Virheitä varmaan tulee, jos järjestelmän käyttö ylipäätään avautuu. Tulee mieleen Lauri Haanpään runo Harakanpesä, jonka joskus kouluikäisenä osasin ulkoa.

Piti harakka puhetta vierailleen:

”Tilapäinen ihan on pesä,

– älä putoa, varis! – tein kiireiseen…

mut annas, kun on kesä,

niin, vannon, kartano korskehin,

hyvät herrat, tässä löytään,

ei metsässä mointa, sen näättekin!

Hoi muori, pötyä pöytään!”

Mut ennenkuin harakka huomaskaan,

jo putos syksyn lehti,

ja kesken hurskaita aikeitaan

se itse kuolla ehti.

Älä hymyile! Tarina totta on!

Pian ohi on päivät kesän.

Moni aikoi ja aikoi kartanon -

sai valmiiksi harakanpesän.

Toivon, että jos opin uuden tekniikan ja jos töitteni ohessa jaksan, tämä blogi palvelisi Suomen evankeliumikoulun/ Evankeliumin opintoyhdistys ry:n työtä. Yhdistyksen sivuilla on 10 vuoden aikana julkaistu paljon merkityksellistä kuunneltavaa ja luettavaa. Siksi mielelläni viittaan tässä noille pitkän työn tuloksena syntyeille hengellisten aiheiden sivuille. Toivon, että iloisesti yllätyt ja löydät elämääsi jotakin arvokasta.

Suomen evankeliumikoulun verkkosivuille pääset tästä: www.evankeliuminkoulu.fi.

Per-Olof Malk
PS. Näyttöruudun oikeassa alakulmassa on pieni merkki ”Seuraa”. Kun klikkaat sitä, sinulle avautuu mahdollisuus tilata sähköpostiisi pieniä tiedonantoja, jotka saat silloin, kun näille sivuille on lisätty jotakin uutta. Taukoja minulle nimittäin voi tulla varsinkin kiireellisempinä aikoina. Jos tilaat email-ilmoitukset, sinun ei ole tarpeen käydä täällä katsomassa tilannetta. Toivottavasti pidät tästä palvelusta. Huomaa: Ilmoitukset uusista artikkeleista eivät tule postiisi, jos et niitä halua etkä niitä tilaa.